top of page

 

Wij verzorgen diverse, afwisselende optredens, soms met andere muziekverenigingen. Daarnaast zetten we met enige regelmaat een eigen productie op de planken. We hebben een afwisselend repertoire waarin diverse soorten moderne muziek; up-temponummers en ballads, ruim aan bod komen.


Repetitie-avond

Woensdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in ‘De Slenk’, Reestraat 2 in Groesbeek/De Horst.


Interesse?

Heb je UniQ wel eens zien optreden en vind je het leuk om te zingen, neem dan contact met ons op en kom 'n keer naar 'n repetitie-avond om mee te zingen.  Kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk, enthousiasme wel! Minimum leeftijd is 21 jaar. Ook heren zijn welkom!

 

Stemtest:

Je kunt vrijblijvend deelnemen aan drie repetities. Wil je vervolgens lid worden, dan volgt er een stemtest. Tijdens deze test bepaalt onze dirigent in welke stemgroep je het beste past.

Bankgegevens

NL65.RABO.0156.8838.72 t.n.v. Uniq Groesbeek

loredan_edited.jpg

 

Even voorstellen: onze dirigent, Dan Loredan

Geboren en getogen in Roemenië werd de muziek hem met de paplepel ingegeven; zijn ouders waren sopraan en tenor, verbonden aan de opera. In Boekarest studeerde hij muziekcompositie en directie, en aan het conservatorium van Tilburg behaalde hij zijn master.

 

Dan componeert en arrangeert muziek (o.a. voor koren, film, radio en tv). Zo’n hele dag alleen in zijn studio zitten is echter best eenzaam voor ’n gezelligheidsmens als Dan. Daarom geeft hij ook zang- en pianoles én dirigeert hij vol enthousiasme een aantal koren. Hierbij zit hij zelf achter de piano om te begeleiden.

 

Net zoals met zijn andere koren wil Dan met UniQ mensen blij maken met muziek, zowel de koorleden zelf als de toehoorders.

Het is elke week weer een feestje om met Dan te werken!

bottom of page