top of page
P1210382_edited_edited_edited.jpg

 

Wij verzorgen diverse, afwisselende optredens, soms met andere verenigingen. Daarnaast zetten we met enige regelmaat een eigen productie op de planken. We hebben een afwisselend repertoire waarin diverse soorten moderne muziek; up-temponummers en ballads, ruim aan bod komen.


Repetitie-avond

Woensdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in ‘De Slenk’, Reestraat 2 in Groesbeek/De Horst.


Interesse?

Heb je UniQ wel eens zien optreden en vind je het leuk om te zingen, neem dan contact met ons op en kom 'n keer naar 'n repetitie-avond om mee te zingen.  Kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk, enthousiasme wel! Minimum leeftijd is 21 jaar.

 

Stemtest:

Je kunt vrijblijvend deelnemen aan drie repetities. Wil je vervolgens lid worden, dan volgt er een stemtest. Tijdens deze test bepaalt onze dirigent in welke stemgroep je het beste past.

Bankgegevens

NL65.RABO.0156.8838.72 t.n.v. Uniq Groesbeek

Ernst Lamers, dirgent Uniq Groesbeek_edited_edited_edited.jpg

 

Dirigent

Ernst Lamers (Tegelen, 1952) komt uit een muzikale familie. Zijn moeder was zeer muzikaal en heeft dat op de zes zonen overgebracht. Ernst is echter de enige van het stel die van zijn muzikale talent zijn werk maakte. Hij studeerde piano aan het conservatorium van Maastricht, aangevuld met een studie directie voor koor en orkest. Voor dit alles ontving hij in 1975 het felbegeerde papiertje. En passant studeerde hij ook nog even klassiek en elektronisch orgel waarvoor hij drie jaar later ook zijn diploma wist te halen. Een muzikale duizendpoot, gedreven door enthousiasme en een voortdurend streven naar optimale kwaliteit.

 

Ondanks zijn muzikale aanleg wilde Ernst zich wat breder oriënteren en studeerde tevens administratie, overigens wel met de bedoeling de opgedane kennis te gebruiken in de kunstensector. Nadat hij een aantal jaren piano en orgelles had gedoceerd aan de muziekschool van Deurne kwam Lamers in 1983 als directeur van de muziekschool naar Gennep. Vanwege zijn drukke functie had hij weinig tijd om zelf actief met muziek bezig te zijn: “ik was vooral de manager”.

Sinds 2017 is hij dirigent van ons koor.

bottom of page